به گزارش مرکز خبر حوزه، معاون شهرستانهای حوزههای علمیه خواهران با اعلام این خبر محل استقرار این مراکز حوزوی را استانهای هرمزگان، مازندران، اصفهان و آذربایجان غربی ذکر کرد و گفت: شورای گسترش حوزههای علمیه در جلسه 81 خود با صدور مجوز موقت و موافقت اصولی تاسیس این مدارس موافقت کرد.
حجتالاسلام رسول ابراهیمیان ادامه داد: در جلسه شورای گسترش حوزههای علمیه با صدور مجوز موقت دوساله مرکز تخصصی حوزوی خواهران فاطمه معصومه(س) شهر بندرعباس در استان هرمزگان با تقاضای حجتالاسلام و المسلمین غلامعلی نعیمآبادی و راهاندازی رشته تفسیر و علوم قرآنی در این مرکز در سطح سه (کارشناسی ارشد) و مدرسه علمیه خواهران الزهرا(س) شهر محمودآباد استان مازندران با تقاضای حجتالاسلام عبدالله اسماعیلی موافقت شد.
معاون شهرستانهای حوزههای علمیه خواهران همچنین از اعطای موافقت اصولی از سوی شورای گسترش حوزههای علمیه به مدرسه علمیه خواهران راضیه(س) شهر نکا در استان مازندران با تقاضای حجتالاسلام محمدباقر محمدی لائینی، مدرسه علمیه خواهران حضرت فاطمه(س) شهر فلاورجان در استان اصفهان با تقاضای حجتالاسلام مرتضی کیانی و مدرسه علمیه خواهران فاطمیه(س) شهر ماکو در استان آذربایجان غربی با تقاضای حجتالاسلام ایوب رنجبری خبر داد.
وی با اشاره به اینکه متقاضیان تاسیس مدارس علمیه خواهران درخواست خود را در این مورد به مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران ارائه میکنند، خاطرنشان کرد: پس از بررسی این درخواست و تشکیل پرونده در مورد آن، پرونده به شورای گسترش حوزههای علمیه ارسال میشود.
حجت الاسلام ابراهیمیان، شرایط لازم برای صدور موافقت اصولی تاسیس مدارس علمیه خواهران را نیاز منطقه به مدرسه علمیه و واجد شرایط بودن متقاضی دانست و افزود: در صورت احراز این شرایط موافقت اصولی تاسیس صادر میشود تا متقاضی شرایط آییننامهای تاسیس و توسعه مدارس علمیه را فراهم کند که در این صورت مجوز موقت فعالیت دوساله صادر میشود و در غیر این صورت موافقت اصولی باطل میشود.
براساس گزارش روابط عمومی حوزه های علمیه خواهران، وی یادآور شد: مجوز دائم مدارس علمیه توسط شورای گسترش حوزههای علمیه، بر اساس تقاضای موسس و نتایج ارزیابی عملکرد مدرسه علمیه که طبق آییننامهها و دستورالعملهای صادر میشود، صورت میگیرد.